//BestieForever
Ahlan Wasahlan - Assalamualaikum



Hai !! ini Blog Kami Punyaa . Kami Tuh Sapee ? Tengok lah kat about yeaaa .
Do follow and be nice here.
Do not use HARSH WORD HERE!
Thankyouu <3

JUST OPEN IT!



Story About Links Goodies


Chat Here





Just Read here!






MASTER vs SIFU


Basecode By Letthalicious
Skin by Alya Najwa
Background We heart it
Best view in Google Chrome
Images By We ❤ It
Amir Tomey Tomey :p
Sunday, 10 February 2013 | 21:36 | 0 My Friend


Assalamualaikum . wbt . This story about my Eldest Friend (Atok).
Zul Amir Hanafi Bin Ambok Welan name die beri . Orang nyer handsome kacak sekali . Kat kelas bukan main kecoh lagii . Menyakat orang memang hobi . ( wahh , pantun lah siak ) ehem Happy Birthdayy Pentol , Dah makin tua Dah kauu :) Sorry takdapat nak baling tepung ahad tuh . yelahh hujan kann ? heee . Tape next year ade right ? Study leklokk takmau stress2 sangat eaa :) Jangan lahhh pindahhh , nanti tiap hari aku bawak gula2 bagi kau tak pindah eaaa. hahaha :) sebab kann nanti kalau kau pindahh ade orang rindu pulakk dah . hee . nanti sape yg nak abeskan makanan dak2 nihh .. wehh , yg gambar tuh nanti aku kasikk eaa :) haaa korang nih gambaa budak yang dah tua nihh 
        

handsome ann ? tengok lhh member sapee . hahaha :)


haa tuh jelah kot . takyahh nak over sangat lahhhh . hahaha :)
Kbyee :)


AMIR , BBM kauu Aku takk jumpe lahhh atokk :)
apeee LandakComell .. hahahaha :) 




Older Post | Newer Post