//BestieForever
Ahlan Wasahlan - Assalamualaikum



Hai !! ini Blog Kami Punyaa . Kami Tuh Sapee ? Tengok lah kat about yeaaa .
Do follow and be nice here.
Do not use HARSH WORD HERE!
Thankyouu <3

JUST OPEN IT!



Story About Links Goodies


Chat Here





Just Read here!






MASTER vs SIFU


Basecode By Letthalicious
Skin by Alya Najwa
Background We heart it
Best view in Google Chrome
Images By We ❤ It
Our Introssss :)
Tuesday, 22 January 2013 | 04:44 | 0 My Friend

Assalamualaikum . Hai WELCOME to OUR CLASS BLOG . *da EX pun nak buat blog agi* EX EX kiteorang kiteorang rapat tau . okay lets know our Intross :p *Speaking pulokk* meh sini rapatkan anda punye lappy untuk bace post ni . Our CLASS named RKA yang membawa maksud RANCANGAN KHAS AGAMA . kiteorang punye kelas nih agak special sikit . sebab setiap tahun takde yang turun kelas tapi ade yang makin bertambah *terasa tak??* Kebanyakan antara kami umur dalam lingkungan 16 tahun lahh * semua kot * Ramai yang duduk area darat sane , and benut and sanglang pun ade . ehh taklupa jugak tampok . Kalau nak tahu name dyeorang kan kan kan ? korang tengok lah at GOODIES > then bace lah eaa . nak add pun bolehh *promote keyh* siap ade link facebokk lagi tauu .. Ermm ! kat kelas nih yang paling tua AMIR and yang paling mudaa ofkoss lah AIN kann ...... dengan IKRAM ><  Inshaallah Kalau lahh sempat maklumlah busy study kann :p , kami akan buat entry bile setiap kali besday budak2 ini ... kalau lupe ingatkan eahh . Rasenya tuh jea kot ... ta ra ideaa meyhh , BTW kami tak makan orang . BLOG nih sape2 je leh update means dak 3RKA lahh eaa ... Okayyy Bubyeeee :)

Written By :
AIN


| Newer Post